Wat kost mijn bezorging?

Via onze homepagina kan je binnen een minuut een indicatieprijs berekenen en vrijblijvend een bezorgaanvraag plaatsen. Binnen 48 uur zullen 1 tot max 3 koeriers hierop reageren met een bod van de defintieve prijs. Deze prijs is inclusief BTW en gaat uit van ophalen en afleveren bij de voordeur op de begane grond.

Hoe worden deze prijzen bepaald?

De bezorgprijzen op PickThisUp zijn gemiddeld 40-60% voordeliger dan reguliere transportbedrijven. De koeriers van PickThisUp combineren namelijk de ritten en kunnen zo efficiënter plannen. Veel particulieren en (zzp) koeriersbedrijven vullen hun eigen planning aan, met opdrachten via PickThisUp. De prijs is dus op basis van wat wij noemen “meerijvracht”. Dat zorgt voor de laagste prijs, maar vraagt ook enige flexibiliteit met het maken van een afspraak.

De prijs wordt bepaald op basis van de afstand (waarbij de eerste kilometers zwaarder wegen dan latere kilometers), omvang, urgentie en eventuele andere bijzonderheden (extra tilhulp, hoogbouw zonder lift etc). Deze prijs is inclusief alle toeslagen (btw, fee en verzekering) en gaat uit van ophalen en afleveren bij de voordeur binnen 2 tot 5 werkdagen. Sneller en/of op specifieke datum kan ook maar dan komen er aanvullende kosten bij.