Hoe werkt PickThisUp?

PickThisUp is een platform waar je makkelijk en voordelig transport regelt. Vergelijk verschillende koeriers en kies jouw beste oplossing. Dan zorgen wij voor de rest.

1. Plaats de bezorgaanvraag

Plaats vrijblijvend een bezorgaanvraag op onze website en ontvang op basis van de afmetingen van de items en de afstand direct een indicatieprijs. Vervolgens ontvangt 80% van de aanvragen op werkdagen binnen 8 uur de eerste aanbieding van een koerier. De koeriers zijn door PickThisUp geverifieerd, verzekerd tegen schade en worden gemiddeld met 4.8 van 5 sterren beoordeelt. 

PickThisUp is een online platform, om de kosten zo laag mogelijk te houden kunnen wij helaas geen telefonische prijsopgaven maken of orders invoeren. Voor andere vragen kan je ons op werkdagen bereiken via de chat of telefoon en helpen we je graag.

2. Reserveer jouw koerier

Nadat de bezorgaanvraag op onze website is geplaatst, kunnen koeriers een aanbod doen. Zij kunnen 10% onder en 20% boven de indicatieprijs bieden. Dit aanbod is afgestemd op jouw aanvraag en is afhankelijk van hoe goed de koerier de rit kan combineren. Nadat je één tot drie aanbiedingen hebt ontvangen, kan je via de chat eenvoudig afspraken maken over bijvoorbeeld de leverdatum. Het transport bevestig je door het aanbod van de koerier te reserveren en de betaling via ons platform te voldoen. Hierna ben jij zeker van je transport en zijn je spullen goed verzekerd tot €500 of €1000,- op basis van de aanschafwaarde.

Vragen over de bezorging kan je direct aan de koerier stellen via de chat, hierdoor heb je persoonlijk contact en ben je direct op de hoogte mocht er onverhoopt iets tegenzitten.

3. De koerier komt in actie

Na de betaling is de afspraak definitief en haalt de koerier de spullen op en bezorgt hij/zij deze op het afgesproken adres. Na het ophalen levert de koerier de opdracht meestal al dezelfde dag of anders binnen max 2-5 werkdagen af op afspraak. Wanneer jij tevreden bent over de levering, wordt de koerier door ons uitbetaald. 

Niet tevreden over jouw koerier? Dan horen we het graag. Laat het ons binnen 5 dagen na aflevering weten dan bevriezen wij de uitbetaling van de koerier totdat alles naar wens is opgelost.